Sikkerhet

Dagens hackere blir smartere når det gjelder å bryte seg inn på enhetene dine. Nye løsepengevirus, phishing og andre typer skadelig programvare krever nye cybersikkerhetsløsninger for å ligge et skritt foran de økende truslene. Vi opprettet Kaspersky Small Office Security for å hjelpe deg med å ligge i forkant av dagens trusler. Finn ut hva du kan gjøre for å føle deg trygg.

I dette avsnittet

Skanne datamaskinen

Oppdatere antivirusdatabaser og programmoduler

Inntrengningsbeskyttelse

Nettverksovervåker

Kontrollere brukeraktiviteter på datamaskinen og på Internett

Fjerne virus fra før Kaspersky ble tatt i bruk

Slik gjenoppretter du en slettet eller desinfisert fil:

Beskytte e-post

Deltakelse i Kaspersky Security Network.

Beskyttelse ved hjelp av virtualisering av maskinvare

Beskyttelse ved bruk av Antimalware Scan Interface (AMSI)